تعریف استارتاپ

تعریف استارتاپ
در جواب اینکه استارتاپ چیست باید بگوییم ، شرکت هایی را می گویند که در مراحل اولیه فعالیت خود قرار دارند . استارت آپ ها توسط یک یا چند کارآفرین تأسیس میشوند که میخواهند محصول یا خدماتی را که طبق نظرشان و بعد از انجام بازاریابی یا مارکتینگ اصولی ، به این نتیجه می رسند که تقاضای زیادی دارد را توسعه دهند . این شرکت ها عموما با هزینه های بالا و درآمد محدود شروع به کار می کنند ، به همین دلیل است که به دنبال سرمایه از منابع مختلفی مانند سرمایه گذاران خطرپذیر هستند . در حالت کلی بنیان گذاران معمولاً استارت آپ های خود را تأمین مالی میکنند و ممکن است قبل از شروع به کار برای جذب سرمایهگذاران خارجی نیز تلاش کنند . منابع مالی می تواند شامل خانواده و دوستان و وام باشد . استارتآپ ها همچنین باید محل کسب و کار و ساختار قانونی خود را در نظر بگیرند . برای مثال می توانند سایت استارتاپ خود را نیز راه اندازی کنند تا در دسترس بیشتر افراد قرار گیرد ، بدین ترتیب می توانند سرمایه گذاران بیشتری جذب کنند . به طور کلی در تعریف استارتاپ یعنی چی ، می توان گفت ؛ شرکت هایی هستند که بر روی یک محصول یا خدمات واحد متمرکز شدهاند که بنیانگذاران عرضه ی آن به بازار را دارند . این شرکتها معمولاً یک مدل تجاری کاملاً توسعهیافته ندارند و مهمتر از آن ، فاقد سرمایه کافی برای حرکت به مرحله بعدی کسب و کار هستند . بیشتر این شرکت ها در ابتدا توسط بنیان گذارانشان تامین مالی می شوند .
ویژگی های کلیدی استارتاپ ها
- رشد سریع : هدف اصلی استارتاپ ها رشد سریع و گسترش بازار است .
- تیم قوی : داشتن یک تیم کار آفرین و خلاق ، یکی از عوامل مهم موفقیت استارتاپ ها است .
- جذب سرمایه : بسیاری از استارتاپ ها برای رشد سریع خود به دنبال جذب سرمایه از سرمایه گذاران هستند .
- نوآوری : استارتاپ ها به دنبال ارائه محصولات و یا خدماتی جدید و متفاوت هستند که به بازار ارزشی افزوده کنند .
- انعطاف پذیری : استارتاپ ها باید به تغییرات بازار به سرعت واکنش نشان دهند و مدل کسب و کار خود را تطبیق دهند .

مراحل رشد یک استارتاپ
- ایده اولیه : شکل گیری ایده و بررسی بازار
- توسعه محصول : ساخت نمونه اولیه و توسعه محصول
- توسعه بازار : معرفی محصول به بازار و جذب مشتری
- رشد و توسعه : گسترش کسب و کار و ورود به بازار های جدید
دلایل اهمیت استارتاپ ها
- نوآوری : استارتاپ ها موتور محرک نوآوری در اقتصاد هستند .
- ایجاد اشتغال : استارتاپ ها می توانند فرصت های شغلی جدیدی ایجاد کنند .
- رشد اقتصادی : موفقیت استارتاپ ها به رشد اقتصادی یک کشور کمک می کند .
مقاله ی ( استارتآپها چه هستند و چرا مهم هستند ) می تواند دلایل اهمیت استارتاپ ها را به طور گسترده توضیح دهد .

مراحل ایجاد استارتاپ
اگر هرگز کسب و کاری را ایجاد نکرده اید ، اولین بار می تواند کمی ترسناک باشد . به خصوص به این دلیل که کار و برنامه ریزی زیادی می طلبد . با دریافت مشاوره بازاریابی کسب و کار می توانید ایده های بی نظیری برای ایجاد کسب و کارتان بیابید . در اینجا مراحل اساسی برای ایجاد استارت آپ ها وجود دارد که می توانید برای کمک به راه اندازی و ایجاد شرکت خود دنبال کنید :
- با یک ایده عالی شروع کنید : اولین قدم شما در یادگیری نحوه شروع یک کسب و کار ، شناسایی یک مشکل و راه حل برای آن است . چرا که استارت آپ های موفق از ایده های تجاری شروع می شوند و مشتری محور و برای برآورده کردن نیاز های مشتریان فعالیت می کنند . لازم نیست ایده شما همیشه و تحت هر شرایطی جدید باشد ، می توانید محصولات یا خدمات موجود را به روشی که برای مصرف کننده بهتر و باصرفه تر باشد ، به روز کنید . برای این کار می توانید به ؛ تغییر ظاهر محصول ، افزودن یک ویژگی جدید ، یافتن کاربردی جدید برای محصولی که مشتریان از آن استقبال زیادی کرده اند ، بپردازید . به عنوان مثال ، اپل از ایده اولیه استیو جابز برای رایانه شروع کرد و از آن زمان نسخه های پیشرفته ای را ایجاد کرده که با بازار متناسب تر باشد . آنها همچنین به تکامل محصولات جدیدتر مانند آیفون و آی پد ادامه داده اند و با اعمال هر به روز رسانی ای آنها را مفیدتر می کنند .
- یک طرح تجاری تهیه کنید : هنگامی که یک ایده دارید ، می توانید شروع به ایجاد یک طرح کسب و کار کنید که محصولات و خدمات شما را با جزئیات شرح دهد . این شرح می تواند شامل اطلاعات مربوط به صنعت ، عملیات ، امور مالی و تجزیه و تحلیل بازار باشد . نوشتن طرح کسب و کار برای تامین بودجه ی مالی استارتاپ شما بسیار مهم است . چرا که بانک ها بیشتر به شرکت هایی وام می دهند که به وضوح توضیح دهند که چگونه از پول استفاده می کنند و چرا به آن نیاز دارند .
- تامین مالی ایمن برای استارتاپ خود : هزینه راه اندازی برای هر صاحب کسب و کاری متفاوت است . اگر مقدار مناسبی از بودجه دریافت نکنید یا نتوانید برای کسب و کار خود پول جمع آوری کنید ، در خطر عدم توانایی در پرداخت هزینه های عملیاتی خود خواهید بود . این ممکن است باعث شود فرصت های خود را از دست داده و در ایجاد و تعریف استارتاپ خود شکست بخورید .
- اقدامات قانونی را انجام دهید : از طراحی محصولتان تا راه اندازی محل کارتان ، افتتاح استارتاپ رویایی شما می تواند بسیار سرگرم کننده باشد . اما قبل از اینکه به طور رسمی وارد بازار شوید ، باید اقدامات قانونی مناسب را انجام دهید تا شانس موفقیت بالایی داشته باشید ، از جمله این اقدامات : درخواست مجوز کسب و کار ، ثبت نام کسب و کار شما را می توان نام برد .
- یک پایگاه مشتری بسازید : برای اینکه کسب و کار استارتاپ شما موفقیت بلند مدتی داشته باشد ، باید یک پایگاه مشتری ایجاد کنید . این مشتریان وفادار می توانند در مواردی همچون ؛ افزایش فروش خود و قابل اعتماد بودن برندتان ، کمک بکنند .
مثال های استارتاپ های موفق
در اینجا برخی از نمونه های موفق را بررسی می کنیم ، به عنوان مثال ؛ Dotcoms یک استارتاپ رایج در دهه 1990 بود . در این مدت به دلیل زیاده روی سرمایه گذاران برای حدس و گمان در مورد ظهور این مشاغل جدید ، سرمایه گذاری ریسکی بسیار آسان بود . متأسفانه بیشتر این استارت آپ های اینترنتی در نهایت به دلیل نقص های عمده در طرح های تجاری شان ، مانند نداشتن مسیری برای کسب درآمد پایدار شکست خوردند . با این حال تعداد انگشت شماری از شرکت ها با ترکیدن حباب دات کام جان سالم به در بردند . آمازون (AMZN) و eBay (EBAY) تنها دو نمونه هستند . بسیاری از استارت آپ ها در چند سال اول شکست می خورند . به همین دلیل این دوره اولیه مهم است . کارآفرینان باید پول اولیه داشته باشند ، یک مدل کسب و کار و یا طرح کسب و کار ایجاد کنند ، پرسنل کلیدی و اساسی را استخدام کنند ، جزئیات پیچیده ای مانند سهام برای شرکا و سرمایه گذاران را بررسی کنند و در نهایت برای بلندمدت برنامه ریزی کنند . بسیاری از موفق ترین شرکت های امروزی مانند ؛ مایکروسافت (Microsoft) ، اپل (APPLE) و متا (META) ، به عنوان استارتآپ شروع به کار کردند و در نهایت به شرکت های سهامی عام تبدیل شدند . موسسان این شرکت های موفق همچون استیو جابز و مارک زاکربرگ درک عمیقی از تعریف استارتاپ ها داشتند . مقاله ی ( 20 استارتاپ موفق | TRUiC ) مثال های معروفی را آورده است .
- آمازون : یک کتابفروشی آنلاین که به بزرگترین فروشگاه آنلاین جهان تبدیل شد .
- گوگل : یک موتور جستجوی کوچک که به بزرگترین شرکت فناوری جهان تبدیل شد .
- فیسبوک : یک شبکه اجتماعی دانشجویی که به بزرگترین پلتفرم ارتباط اجتماعی جهان تبدیل شد .
دیدگاهتان را بنویسید